Om sjarm, damer og kjøpesex i Praha

Det var om våren for noen år tilbake, og vi var på studietur i Praha sammen med noen kolleger av varierende alder, fasong og kjønn. En heftig tur for å utvide vår horisont, for riktig å puste inn såvel kultur som historie i denne flotte byen. Og mye kultur ble det, herunder ølkultur. En dag hadde flertallet i gruppen bestemt seg for riktig å flotte seg i forbindelse med dagens middagsmåltid. Denne kulinariske høytidsstund skulle foregå på et spesielt spisested, fisefint inntil det motbydelige, der innredningen var en tro kopi av spisesalen i om bord på “Titanic”. Utsiktene til dette ble rent ut sagt for meget for overtegnede og en annen kollega, så vi takket for oss sånn rent foreløpig, og gikk ut på byen for å søke de mer folkelige gleder og ditto kultur rundt på diverse brune puber og, skulle det vise seg, tvilsomme skjenkesteder. Øl og annet ble inntatt i liberale mengder, og det varte ikke spesielt lenge før vi ble kontaktet av diverse østeuropeiske damer, hvorav enkelte ganske pene, som via kroppssspråk og noen få engelske gloser gjorde oss oppmerksomme på at de gjerne ble med oss til hotellet for nærmere kontakt, gjerne av intim art. Men vi er jo herrer med høy moral, og de mange tilbudene høflig og smilende avvist. Vi hadde likevel mye moro av dette, spøkte med at dette selvfølgelig ikke var snakk om “working girls”, og at tilnærmelsene hadde sin bakgrunn i vår modne sjarm og personlige utstråling.

Sånn utpå kvelden greide vi da å karre oss tilbake til vårt relativt enkle hotell, der de andre satt og hadde et aldri så lite nachspiel i resepsjonen. Etter den sedvanlige salven om at vi hadde vært usosiale, ble det spørsmål om hvor vi hadde vært og hva vi hadde gjort. Og vi smurte godt på, preget av sitasjonen, med at vi hadde vært ute på byen og nærmest sjarmert damene i senk. Tenk, vi kunne til og med ha kommet med damer til hotellet, hadde det ikke vært for vår høye moral, personlige integritet og store viljestyrke. Ekte kjærlighet! Et par av de godt voksne damene, hvorav den ene var skilt, satte blikket i oss, og så begynte en tirade om mannsgriser av verste slag, som kunne sitte og spøke med den tragiske situasjonen disse damene var i. Til latter fra de øvrige, selvfølgelig. Nei, mannfolk vr seg like over alt, skikkelige griser og fy og flate. Damer næret selvfølgelig aaaaldri slike tanker, må vite!

Så reiser en godt voksen bergensdame seg opp, og sier at hun etter 30 års ekteskap i en gitt situasjon godt kunne tenke seg å betale for en natt med en ung og sexy mann, om det var kjøpesex aldri så mye. Og på skikkelig bergensk smalt det: “Og, når eg ska vere ærlig, så hadde du nok hatt godt av en omgang, du og!”

Reaksjonen var ganske så vanvittig, og de to damene var ikke på talefot på lang tid.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Om å ta på seg det pedagogiske seletøyet

Onanere eller urinere på offentlig sted - er det noe problem?

Hei, hei!