Dag Eigil: Vi har verifiseringsproblemer.

Jada, så var det vår tur. Her har den ene kjekke bloggeren etter den andre fått diverse problemer i etterkant av vgb-omleggingen, så nå også vi. Vi har nemlig fått beskjed om å verifisere vårt mobilnummer, men noen verifiseringskode kommer ikke. Så her sitter vi, da. Uten vår kjære vg-blogg. Vi taster litt her på reservebloggen sånn for ordens skyld, og håper at ting ordner seg.

Vi begynner å lure: Har vi vært for krass, for frekk? Har noen der inne på vgb følt seg tråkket på de søte, små tærne sine av våre små skriverier? Eller er det rett og slett en feil, som blir rettet opp igjen så snart påsken blir overstått, og det blir hverdag igjen? Vel, tiden vil vise. Men vi må vel vedgå at vi ble både litt amper og frustrert. Akk ja.

Kommentarer

Anonym sa…
He he, de vil nok rett og slett bare ikke ha deg der inne. Men det vil vi, så vi skal nok protestere litt for deg dersom det ikke ordner seg temmelig raskt. Slik vi har gjort for Sjalle og red.
Dag Eigil sa…
Vel, det kan jo være en mulighet. Vi trodde da ikke at vi var så krass og ubehagelig. Men gudene vet. Det kan jo selvsagt også dreie seg om en feil.

Vi takker for støtte, og håper på innsats dersom det blir nødvendig.
Anonym sa…
Det ordner seg nok i nogen ;)
Anonym sa…
Neimen? Det må da være en feil! ikke skjønner jeg at du skal i karantene??
Dag Eigil sa…
# Anonym

Vi har stor tro på at det dreier seg om en teknisk feil. Ja, og at dete ordner seg etter hvert! :-)
Dag Eigil sa…
# Carpediem 52

Det skjønner i grunnen ikke vi, heller. Vi er jo som kjent en særdeles forsiktig herremann, som verken bruker kraftuttrykk eller invektiver...! Vi er godt oppdratt, må vite! :-)
sjalle sa…
Hvis teorien om at noen bloggeres problemer viser en påfallende samtidighet med de samme bloggeres aktive mishagsytringer om VGB på bloggen er riktig, - så har VG en ansatt som driter i buksa til Schibstedkonsernet så kraftig at ikke den strammeste, tetteste nickers kan holde det inne.

MEN, jeg satser på at du er på hjul igjen innen lunch i morgen. Er du ikke det så bør noen ta bladet fra munnen, plukke opp telefonen og snakke med han med beksøstøvlene og be ham take action.

Hilsen sjalle.
sjalle sa…
...beksøMstøvlene...

Populære innlegg fra denne bloggen

Om å ta på seg det pedagogiske seletøyet

Onanere eller urinere på offentlig sted - er det noe problem?

Hei, hei!