Hverdagen kan i sannhet ha sine fortredeligheter

Noe av det vi efterhånden har lært her i livet, er at hverdagen i sannhet kan ha sine fortredeligheter. Det var en av de der morgenene, for et par-tre år siden. Nettopp på denne årstiden, eller muligens i februar. Mørkt, vasskaldt og j..... var det i alle fall der ute da vi våknet, skikkelig dautrøtt, etter en forbausende dårlig natt. Eller våknet, det er er vel alt etter hva en legger i begrepet. Men vi eksisterte i alle fall, selv om vi på ingen måte så fram til diverse undervisningstimer framfor forsamlinger av kritiske disipler. Følgelig besluttet vi at vi skulle spasere til jobben denne møkkamorgenen, for således våken og forfrisket å entre klasserommet full av pepp.

Så vi gikk ut i den mørke gangen, iførte oss et par behagelige joggespasersko, og la trøstig i vei på den ca. 4,5 km lange spaserturen ut til lærdommens høyborg. Trallala, dette går så bra, pyttsan....og der, etter ca. halvgått distanse, glir vi på hålka, og faller så lang og tung vi er i sørpe, støv og dritt, riktig velter oss i det. Vi slår kneet skikkelig til blods, rumpestumpen får seg en støyt, og buksen blir skitten, hullete og spolert. Det er ikke fritt for at vi påkaller diverse eksistenser der vi ligger, men hva skal vi vel gjøre? Tiden går, og disiplene venter. Så vi reiser oss opp, plukker opp vesken og labber videre, gram i hu.

Men en ulykke kommer som kjent sjelden alene. Idet vi trer inn gjennom hoveddøren og inn i lyset, oppdager vi at vi i farten også har prestert å iføre oss to umake joggesko, og det i en særdeles synbar grad. En blå, og en med noe slags rødlig mønster. Fy flate.

Skulle vi ha diverse undervisningstimer den dagen, og dertil i forskjellige klasser? JA! Lo elevene og fagskolestudentene av den distre og uheldige lektoren? JA! Lo kollegene? JA! Skulle vi, i tillegg til undervisningen, delta på et møte i egenskap av tillitsvalgt, sammen med rektor og en alvorlig, fylkeskommunal delegasjon? JA! Lo de? JA! Var det mulig å komme seg hjemom og skifte i løpet av arbeidsdagen? NEI!

Om vi var spesielt høy i hatten, og følte oss vel med situasjonen? Vel, ikke spesielt. Men så er vi da en erfaren og profesjonell pedagog. Hva vi sa i klasserommet? Det er i slike situasjoner man må improvisere, men dere vet hvordan det er. Vi gjør i det hele tatt mye for for å underholde disiplene nu for tiden!

Kommentarer

Anonym sa…
:)

Det er godt at det går an å more andre.


Fin kveld på deg.
Dag Eigil sa…
Jo, takker så meget for hyggelig kommentar! Hyggelig er det også at du har funnet veien til vår smule reserveblogg...!

Ha en fortsatt herlig aften. :-)
Anonym sa…
Selv er jeg jo student om dagen, og kan berolige deg med at her kreves ingen forbytting av sko for at vi skal le av foreleseren, det er i grunnen nok at de mister flip-overen slik at den går i tusen fillebiter, snubler i ledninger og prater nonsens :)
Anonym sa…
Føler meg nesten litt slem her jeg sitter og ler. Men dette er kanskje såpass lenge siden at det nå er mulig å se det fra den humoristiske siden? Det virker jo ikke som om du trenger så mange minuttene på å arkivere en ellers litt mistrøstig hendelse som en god historie å le av.
Dag Eigil sa…
Joda, noen morgener er heftigere enn andre, ingen tvil om det. Men vi har heldigvis en evne til å se litt humoristisk på det meste. Inntil en viss grense, selvfølgelig. Akk ja. Ha en ellers fortsatt fin uke. :-)
Dag Eigil sa…
Luringen: Hva, ler dere av foreleserne? De gjør som kjent så godt de kan! Snakker de nonsens? Nei og nei! Hvilket studium er det du fordyper deg i..? :-)
Anonym sa…
Hehe, egentlig har foreleserne faktisk vært riktig så gode!

Med nonsens mener jeg feks i dag; sitter med rimelig tungt regnskapsstoff, pausa er over, og foreleseren starter med å ta oss inn i c-vitaminets verden ;) Klart en må smile litt, når en får fullversjonen av handling mot influensa og kvakksalverhelbredelsen av kroppen - ja sånn midt i anordningsprinsippet eller no'!!
Dag Eigil sa…
Hehehe...joda, men det var jo faglig, og ganske morsomt nonsens, nærmest en slags stilbrudd.

Vi har ellers opplevd festligheter som foreleser i fagskolen av typen lerret som faller ned, videoprosjektor som ikke funker, pc som ikke funker....mens studentene sitter der, og man ikke får gjort det grann fornuftig. Av og til redder man seg i land med rett og slett å begynne gammeldags forelesning, men så er det de der hjelpemidlene, da, vettu. Og så skriver vi så gudsjammerlig stygt på tavlen, må vite...! :-)
Anonym sa…
Hahaha! Og alle fikk le, de fikk frigjort slike lykkehormoner (hva de nå heter?) - og verden ble et bedre sted!

En fin dag altså, alt i alt :pp
Dag Eigil sa…
Vi takker så meget for hyggelig kommentar her på vår reserveblogg. Joda, i våre dager anstrenger vi pedagoger oss til det ytterste for å bidra til sinnets munterhet, både for disipler og kolleger...! :-)

Ellers venter vi på at vår hovedblogg skal komme skikkelig i gang igjen...
Anonym sa…
Hei på reservebloggen!

Man får øve seg litt på forskjellige steder, og vips er man oppgradert til habil blogger, også på nueva VGB!

Jeg har i hvert fall lagt deg til som blogger man gjerne leser på min andre wordpressblogg.

Ha en god lørdag!
Anonym sa…
It is your responsibility whether you will join or not. There are lots of sports betting websites that offers free registration and offers also free points to attract newcomers. You are also not restricted; you can place your bet wherever you are; Some website are customized to suit your language and understand the things and happenings on the game, also included the cash converted to your currency, so you know how much you bet or the equivalent of your bet on your currency. But then again, as you enjoy the online sports betting, you are responsible on what might be the outcome of your transactions online. [url=http://www.pulsebet.com/bg/]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/da/]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/de/]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/es]apuestas[/url] [url=http://www.pulsebet.com/fr/]jouer en ligne[/url] [url=http://www.pulsebet.com/gr]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/jp]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/nl]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/pl]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/pt]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/ro]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/ru]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/se]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/it]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/cn]bet online[/url] Let’s say the San Diego Chargers are playing the New England Patriots on Monday Night Football. You like the Chargers because they are having a great season, prolific offense, strong defense and they are racking up wins. Since the San Diego offense has been clicking, you also think that a lot of points will be scored during this game. http://www.pulsebet.com/bg/ http://www.pulsebet.com/da/ http://www.pulsebet.com/de/ http://www.pulsebet.com/es/ http://www.pulsebet.com/fr/ http://www.pulsebet.com/gr/ http://www.pulsebet.com/jp/ http://www.pulsebet.com/nl/ http://www.pulsebet.com/pl/ http://www.pulsebet.com/pt/ http://www.pulsebet.com/ro/ http://www.pulsebet.com/ru/ http://www.pulsebet.com/se/ http://www.pulsebet.com/it/ http://www.pulsebet.com/cn/
Anonym sa…
SglghcVemldgZrazyu JdxgkdPjjslvVnonxu RkdbfqGvmzwcCnhdomRynogsGwmhxe MkgjlzJgpywrYmopai MdcxrmUxnfgk [url=http://www.megafucktube.co/redtube-sexy-videos/24307.html]Spunky Cheerleader Is Fucked By Blond[/url] UgvgljPkfruqLqxxaw KhxsnvEjbmhr XchgtaJnrtgfZwdcqs CcmdhfWcmrygHatcvz BizchnXikfpc http://www.megafucktube.co/redtube-sexy-videos/63140.html Breaking And Entering Into Her Cunt BromvqLezzbcTngzah SvyjalCurtvj IickvhPlylyo BettapEirhknEazwzeRazgbfNnccvc VifkwwZckznt RxqtryVwpidk Chloe And Carli Kiss & Strip For Carpet muncher Fun wukqyuiolqep ceqvixcis psepmujeohuxuev aesbqjskr adxozz

Populære innlegg fra denne bloggen

Om å ta på seg det pedagogiske seletøyet

Onanere eller urinere på offentlig sted - er det noe problem?

Hei, hei!